Voor aanleg en onderhoud
van tuinen

Tuinen

Je tuin is een verlengstuk van je woonkamer. Dat hoor je vaak en is eigenlijk heel logisch. En mensen leven graag buiten, bij elke gelegenheid eten we in de tuin of genieten van een rustig moment, net als in de woonkamer.

Ontwerp en aanleg
En dus is het heel normaal dat je een tuin hebt waar over nagedacht is. Een indeling van de tuin waarbij rekening is gehouden met de woning en ligging. En het ontwerp qua verdeling van de ruimtes en het gebruik van de materialen. Maar ook een lichtplan om tot in de late uurtjes te genieten. Maar bovenal het ‘groen’; beplanting waarbij rekening wordt gehouden met onderhoud, kleur, bloei, groei, seizoen, etcetera. We worden graag uitgedaagd!

Kunstgras
Populair in veel tuinen. Met name kindvriendelijke tuinen. Nieuwe technieken en materialen zorgen ervoor dat kunstgras een natuurlijke uitstraling heeft met het grote voordeel dat het onderhoudsvriendelijk is. Genieten en spelen maar!

Onderhoud
En we onderhouden tuinen. Rekening houdend met de onderhoudsbehoefte die een tuin vraagt. En natuurlijk wat we afspreken. Denk daarbij aan snoeien of winterklaar maken. Een goed onderhouden tuin ‘leeft’ langer en mooier!

Inspiratie opdoen of zien wat we in onze mars hebben, klik hier